Gabrielės Blogas
g-blogas.lt

Moliūginiai blynai

2013-09-05

blynai

Minkštučiai ir drėgni. Puikiai tinka su klevų sirupu. Valgyčiau kiekvieną rytą, kol atsibostų. Ko gero, kokį mėnesį :)

Reikės:

  • 1 puodelio miltų;
  • 1a.š. kepimo miltelių;
  • 60g rudojo cukraus;
  • 200g riebios grietinėlės;
  • 1 kiaušinio;
  • 200g moliūgų tyrės.

Miltus sumaišome su kepimo milteliais ir cukrumi. Grietinėlę, moliūgų tyrę ir kiaušinį suplakame iki vientisos masės ir įmaišome miltus. Keptuvę gerai įkaitiname, iškart sumažiname temperatūrą iki vidutinės ir kepame iš abiejų pusių, po kelias minutes. Aš kepiau lengvai patepusi keptuvę rapsų aliejumi.

Skanaus!

Gabrielė

comments powered by Disqus